Logistiek & Transport

Logistieke schades

Q&S Experts BV houdt zich dagelijks bezig met het vaststellen van schades en de risicobeoordeling in de transport en goederensector. Dit omvat vervoer over de weg, het spoor, de zee en luchtvracht.

Hierbij vertegenwoordigt Q&S Experts BV ladingsbelang-hebbende of partijen betrokken bij de aansprakelijkheid van de logistieke dienstverlening en/of hun verzekeraars.

Q&S Experts BV beschikt over de volgende specialismen:

  • Softcommodities
  • Handelsgoederen
  • Geconditioneerd vervoer en opslag
  • Schadepreventie-programma’s en de uitvoering van risicobeoordelingen in de logistiek

Tevens is Q&S Experts proactief bij het initiëren van schade preventieprogramma’s en de uitvoering van risicobeoordelingen in de logistiek.

De behandeling van schades in de logistiek vereist een direct optreden. In de havens van Hamburg en Antwerpen werkt de Q&S organisatie nauw samen met twee bureaus, waardoor een eerste inspectie binnen twee uur gegarandeerd is.

Q&S Experts BV is actief betrokken bij het behandelen en begeleiden van schades in het buitenland. In opdracht van ladingsbelang-hebbende en/of  verzekeraars worden goederenschades behandeld ten behoeve van Europese en wereldwijde verzekeringsprogramma’s. Q&S Experts BV werkt met een geselecteerd bestand van lokale experts. Een selectie van internationale laboratoria en controleurs maken deel uit van het netwerkbestand.

In de Benelux en Duitsland is een eerste inspectie binnen drie uur gegarandeerd. De behandeling wordt gecoördineerd op het hoofdkantoor te Utrecht.

 

 

Zeetransport

Transport

Transport rapport

Transport

Contactpersonen

Loek J. Broos

Tel: +31(0)302142094
Mobiel: +31(0)610526998
E-mail: broos@qands.eu
Linkedin: Loek J. Broos

Drs. Yvonne M. Lambregts

Tel: +31(0)302142097
Mobiel: +31(0)623916943
E-mail: lambregts@qands.eu
Linkedin: Yvonne M. Lambregts