Brandschade expert

Op zoek naar een brandschade expert?

Op zoek naar een brandschade expert? Maak dan een afspraak met Q&S Experts BV. Wij zijn een expertisebureau dat zich richt op schadebehandelingen. Wij verlenen u hierbij een optimale service en een hoogwaardige kwaliteit. Verder zijn wij, als expert in bouwschade en brandschade, ook nog eens erg flexibel en veelzijdig.

Een jarenlange ervaring en uitgebreide kennis

Als onafhankelijke brandschade en bouwkunde expert beschikken wij over een jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis. De experts waarmee wij werken, hebben veel werkervaring en kennis opgedaan, welke zij nu goed kunnen gebruiken in hun werk als schade-expert.

Wanneer u ons inschakelt voor een schadebehandeling dan gaat een van onze schade-experts hier gemotiveerd mee aan de slag. Deze zal eerst naar uw verhaal en uw wensen luisteren en dan de mogelijke oplossingen bieden.

Wij bieden u altijd een adequate schadebehandeling en een heldere rapportage. Indien gewenst kunnen wij de rapportage ook in een andere taal dan Nederlands leveren.

Brandschade expert

Wij behandelen uw claim met zorg en deskundigheid

Wij zijn een expert op het gebied van onder meer brandschade. Ons bureau werkt uitsluitend met professionals die alles weten over claims en polissen, zoals bouwkundige claims op CAR en vergelijkbare polissen. Daarnaast behandelen wij ook aansprakelijkheidsclaims die onder de sectie Wettelijke Aansprakelijkheid van een CAR-polis vallen. Onze experts behandelen elke claim met veel zorg en deskundigheid. Ze beschikken allemaal over de juiste werkervaring en hebben een gerichte technische opleiding gevolgd. Hiervoor zijn zij in tal van takken gespecialiseerd en kunnen wij u dan ook diverse diensten aanbieden.

Een heldere rapportage

Onze professionals zijn onder meer gespecialiseerd in aansprakelijkheidsschades. Ze voeren dagelijks toedrachtonderzoeken en technisch oorzakelijke onderzoeken uit. Daarnaast behoren contractuele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheden tot hun dagelijkse discipline. Als u ons inschakelt voor een schadebehandeling dan belichten onze professionals ook uitvoerig de juridische aspecten, (toerekenbare) tekortkoming, causaliteit en onrechtmatige daad. Hierdoor kunnen zij een heldere rapportage uitbrengen.

Brandschade expert rapportage

Rapportage

Q&S inschakelen als brandschade expert? Bel of mail ons vandaag nog!

Wilt u Q&S inschakelen als brandschade of bouwkundig expert? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor een objectief advies. U kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie of het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar 030 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of mail naar info@qands.eu. Verder zijn wij ook bereikbaar via het contactformulier op de website. Aangezien wij veel waarde hechten aan klanttevredenheid bieden wij u, als brandschade expert, altijd een betaalbare schadebehandeling.