Expertisebureau

Op zoek naar een betrouwbaar expertisebureau?

Op zoek naar een echt expertisebureau op het gebied van schade? Dan bent u hiervoor bij Q&S Experts BV helemaal op de juiste plek. Als gerenommeerd expertisebureau beschikken wij over een ruime ervaring op het gebied van schadeclaims. Wij zijn een echte expert in het bieden van een maximale service en kwaliteit.

Omvangrijk expertisebureau

Wij werken enkel met echte experts die zeer ervaren zijn op het gebied van claims en polissen. Hierbij kunt u denken aan bouwkundige claims op CAR en vergelijkbare polissen. Verder behandelen onze experts ook aansprakelijkheidsclaims die onder de sectie Wettelijke Aansprakelijkheid van een CAR-polis vallen. Onze experts hebben een technische opleiding gevolgd en beschikken over genoeg werkervaring. Dankzij deze werkervaring beschikken zij over voldoende theoretische kennis en praktijkervaring op het gebied van:

Expertisebureau

Expertisebureau 2

  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Grondmechanica
  • Weg- en waterbouw
  • Elektrotechniek
  • Damwandconstructies
  • Industrie
  • Funderingstechniek
  • Kabel- en leidingschades
  • (riool)zuiveringsinstallaties

Als echt expertisebureau bespreken onze experts de eventueel te nemen maatregelen die zij voor u kunnen nemen om vergelijkbare incidenten in de toekomst te vermijden. Daarnaast verzorgen wij ook bouwkundige vooropnamen en risico-inspecties.

Een optimale behandeling door ons expertisebureau

Onze professionals hebben de juiste opleiding gevolgd en beschikken ook nog eens over een ruime werkervaring bij aannemers en andere opdrachtgevers. Dankzij deze kennis en ervaring beschikken ze over voldoende theoretische kennis en praktijkervaring. Hierdoor kunnen zij een schadeclaim dan ook optimaal behandelen en zien ze geen enkel detail over het hoofd.

Een service tegen een betaalbaar tarief

Wij zijn een expertisebureau dat over een uitgebreide kennis en ervaring beschikt. Dankzij onze kennis en motivatie zijn wij er dan ook van overtuigd dat wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Bij ons kunt u dan ook rekenen op een optimale schadebehandeling en een heldere rapportage. Natuurlijk bieden wij onze service altijd tegen een betaalbaar tarief aan.

Wilt u ons expertisebureau inschakelen? Bel ons vandaag nog!

Wilt u ons expertisebureau inschakelen voor het behandelen van een schadeclaim? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 030 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of stuur een mail naar info@qands.eu. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier welke u op onze website vindt.

Q&S Experts BV hecht een grote waarde aan klanttevredenheid. Als professioneel expertisebureau bieden wij u dan ook een kwaliteit en optimale service.