Onafhankelijke schade expert

Op zoek naar een onafhankelijke schade expert?

Voor een onafhankelijke schade expert kunt u uitstekend terecht bij Q&S Experts BV. Als expertisebureau richten wij ons op schadebehandelingen. Hierbij verlenen wij een maximale kwaliteit en een optimale service. Daarnaast zijn wij, als onafhankelijke en veelzijdige expert in bouwschade en schade, zeer flexibel.

Betaalbare tarieven en een adequate schadebehandeling

Wij zijn een onafhankelijke en flexibele expert in bouwschade en schade en beschikken over een uitgebreide kennis en motivatie. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij deze kennis opgedaan. Wij werken met een team van enthousiaste experts en zijn er dan ook van overtuigd dat wij onze klanten altijd uitstekend van dienst kunnen zijn. Wij bieden een adequate schadebehandeling en een duidelijke rapportage. Deze rapportages kunnen wij in elke gewenste taal leveren, tegen zeer betaalbare tarieven.

Dé schade-expert van Nederland

Als gerenommeerd schade-expert richten wij ons op het uitvoeren van inspecties en expertises op het gebied van aansprakelijkheid, elektrotechniek, bouw, film/video, transport/logistiek, elektrotechniek en milieu. Verder kunnen wij ook bouwkundige vooropnamen en risico-inspecties uitvoeren. Vanwege ons veelzijdige aanbod zijn wij dan ook dé schade-expert van Nederland.

Gespecialiseerd in verschillende takken

Q&S werkt uitsluitend met experts die over een ruime ervaring beschikken op het gebied van polissen en claims, zoals bouwkundige claims op CAR en vergelijkbare polissen. Verder behandelen wij ook aansprakelijkheidsclaims die onder de sectie Wettelijke Aansprakelijkheid van een CAR-polis vallen.

Onafhankelijke schade expert

Rapport onafhankelijke schade expert

Alle claims worden met veel zorg en deskundigheid behandeld door onze experts. Ze beschikken over de juiste werkervaring en hebben allemaal een technische achtergrond. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende takken, zoals:

 • Utiliteitsbouw
 • Werktuigbouw
 • Grondmechanica
 • Woningbouw
 • Damwandconstructies
 • Funderingstechniek
 • Industrie
 • Elektrotechniek
 • Weg- en waterbouw
 • (riool)waterzuiveringsinstallaties
 • Kabel- en leidingschades

Onafhankelijke schade expert

Zoekt u een onafhankelijke, professionele schade expert? Bel ons nu!

Op zoek naar een onafhankelijke, professionele schade expert? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een onafhankelijk advies. U kunt ons altijd even bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via 030 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of mail naar info@qands.eu. Ook kunt u ons bereiken via het contactformulier op de website.

Q&S hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid. Om deze reden bieden wij u altijd een advies om de schade te beperken en vergelijkbare incidenten in de toekomst te voorkomen. Q&S is een onafhankelijk schade expert die snel voor u klaar staat om u een uitstekende service te leveren.