Schade expertise

Vind hier schade expertise

Voor schade expertise bent u bij Q&S Experts BV aan het juiste adres. Wij zijn een bureau binnen de verzekeringsmarkt dat zijn expertise richt op het gebied van schade. Als ervaren schade-expert verlenen wij maximale service en kwaliteit.

Schade expertise

afb_02

Duidelijke rapportages tegen betaalbare tarieven

Q&S heeft zijn expertise gericht op het vergoeden van schade. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide kennis en kunt u rekenen op een adequate schadebehandeling.

Wij zijn zeer gemotiveerd in het behandelen van elke schadeclaim en verlenen u dan ook een maximale kwaliteit en service. Daarnaast zijn wij zeer flexibel.

Wij leveren duidelijke rapportages tegen zeer betaalbare tarieven en in elke gewenste taal.

Gespecialiseerd in schade in diverse branches

Onze schade expertise ligt in diverse branches, zoals:

  • Bouw
  • Weg- en waterbouw
  • Werktuigbouw
  • Transport
  • Aansprakelijkheidsschades
  • Milieu

Kortom; wij zijn dan ook een veelzijdige schade-expert die zich richt op het uitvoeren van diverse expertises en inspecties. Verder verzorgen wij ook bouwkundige vooropnamen en risico-inspecties. Als schade-expert hechten wij een grote waarde aan het verlenen van een goede kwaliteit en service. Q&S staat dan ook voor quality and service.

Aansprakelijkheids schade expertise

Wij werken met experts die over een ruime ervaring beschikken op het gebied van aansprakelijkheidsschades. Zij voeren dagelijks technische toedrachtonderzoeken uit en zijn hier dan ook in gespecialiseerd. In deze onderzoeken belichten zij ook de juridische aspecten, causaliteit, onrechtmatige daad, (toerekenbare) tekortkoming en dergelijke. Ze zijn dan ook echte professionals die oog hebben voor detail. Hierdoor kunnen zij elke schadeclaim dan ook snel en deskundig behandelen.

Een echte professional op het gebied van transportschades

Ook op het gebied van transportschades zijn wij een echte professional. Wij houden ons dagelijks bezig met het vaststellen van schades en risicobeoordelingen in de transport- en goederensector. Hierbij gaat het om wegvervoer, zee- en luchtvracht. We treden op voor de betrokken partijen aan de ladingzijde en tegen de partijen die betrokken zijn bij de aansprakelijkheid.

Op zoek naar schade expertise? Neem contact met ons op!

Op zoek naar een professional met de expertise in aansprakelijkheid en schade? Neem dan snel contact met ons op! U kunt ons altijd even bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Dit kunt u doen via 030 – 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of info@qands.eu. Of benader ons via het contactformulier op de website. Q&S Experts BV is zeer servicegericht. Wij leveren u dan ook een professionele schade expertise tegen een betaalbare prijs.