Schade expertisebureau

Op zoek naar een betrouwbaar schade expertisebureau?

Schade expertisebureau met veel ervaring? Voor een betrouwbaar schade expertisebureau kunt u terecht bij Q&S Experts BV. Wij zijn een gerenommeerd schade en brandschade expertisebureau dat u een optimale service en een maximale kwaliteit biedt. Onze experts beschikken over een ruime ervaring op het gebied van schadebehandelingen en zorgen dan ook voor een adequate behandeling tegen een betaalbare prijs.

Q&S werkt alleen met ervaren experts

Q&S is een professioneel schade expertisebureau dat zich richt op schade en schadebehandelingen. Wij werken enkel met ervaren experts die alles weten over claims en polissen. U kunt hierbij onder meer denken aan bouwkundige claims op CAR en vergelijkbare polissen. Daarnaast behandelen wij ook aansprakelijkheidsclaims die onder de sectie Wettelijke Aansprakelijkheid van een CAR-polis vallen. Dankzij hun ruime werkervaring en een goede, technische opleiding, beschikken onze adviseurs over voldoende theoretische kennis en praktijkervaring op tal van gebieden, zoals:

  • Utiliteitsbouw
  • Woningbouw
  • Elektrotechniek
  • Grondmechanica
  • Industrie
  • Damwandconstructie
  • Weg- en waterbouw
  • Funderingstechniek
  • (riool)zuiveringsinstallaties
  • Kabel- en leidingschades

Schade expertisebureau rapport

Schade expertisebureau

Als veelzijdig expertisebureau op het gebied van brandschade en schade, richten wij ons onder meer op het uitvoeren van inspecties en expertises op het gebied van film/video, bouw, elektrotechniek, aansprakelijkheid, transport/logistiek en milieu. Verder voeren onze experts ook geregeld bouwkundige vooropnamen en risico-inspecties uit. Kortom; wij zijn een zeer veelzijdige schade-expert.

Als schade expertisebureau zijn wij u altijd optimaal van dienst

Als professioneel schade en brandschade expertisebureau bieden wij u verschillende diensten aan. Zo behandelen wij niet alleen schadeclaims, maar bespreken wij ook de maatregelen die onze klanten kunnen nemen om soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. Q&S is een ervaren bureau dat ervan is overtuigd dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Wij bieden u een optimale schadebehandeling en een duidelijke rapportage. Als servicegericht bureau bieden wij u onze services altijd aan tegen een betaalbaar tarief.

Wilt u ons schade expertisebureau inzetten? Bel ons vandaag nog!

Wilt u ons schade en brandschade expertisebureau inzetten voor een schadebehandeling? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij helpen u graag. Wij zijn bereikbaar via 030 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of mail naar info@qands.eu. Of maak een afspraak met ons via het contactformulier op de website. Q&S vindt klanttevredenheid erg belangrijk. Als professioneel schade expertisebureau zorgen wij dan ook voor een snelle schadebehandeling waar u tevreden over bent.