Schade experts

Vind hier échte schade experts

Q&S Experts BV zijn echte schade experts. Als expertisebureau binnen de verzekeringsmarkt richten wij ons op het uitvoeren van expertises en inspecties op het gebied van bouw, werktuigbouw, transport/logistiek, elektrotechniek, film/video, milieu en aansprakelijkheid. Als échte experts op het gebied van schade verzorgen wij ook bouwkundige vooropnamen en risico-inspecties.

Maximale kwaliteit en een goede service

Wij zijn professionele experts op het gebied van schade en verlenen altijd een maximale kwaliteit en service. Daarnaast zijn wij zeer flexibel. Zo is het voor ons mogelijk om rapportages in elke gewenste taal te leveren. Dankzij onze ruime ervaring beschikken wij over voldoende kennis. U kunt dan ook rekenen op een goede en adequate schadebehandeling. Hierbij verlenen wij u maximale kwaliteit en een goede service.

Veelzijdige experts

Q&S Experts BV werkt enkel met veelzijdige en flexibele experts die zich richten op diverse gebieden van schade. Wij richten ons dan ook op diverse branches, zoals:

  • Transport
  • Bouw
  • Weg- en waterbouw
  • Milieu
  • Aansprakelijkheid

Rapport schade experts

Schade experts

Schade experts transport

Als echte schade-expert hechten wij veel waarde aan het verlenen van een goede service en kwaliteit. Dit vinden wij zeer belangrijk. Wij willen onze klanten een topservice verlenen tegen een betaalbare prijs.

Snelle en deskundige behandeling

Ons bureau werkt enkel met experts die een ruime ervaring hebben op het gebied van aansprakelijkheidsschades, werktuigbouwkundige en elektrotechnische schades in het binnen- en buitenland. Hierbij gaat het onder meer om schades onder montage-, CAR- en machinebreuk. Onze experts voeren dagelijks technische toedrachtonderzoeken uit en zijn hier dan ook in gespecialiseerd. Ze zijn dan ook echte professionals met oog voor detail. Hierdoor kunnen zij iedere schadeclaim snel en deskundig behandelen.

Transportschades

Verder zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelen van transportschades. Zo houden wij ons dagelijks bezig met het vaststellen van risicobeoordelingen en schades in de transport- en goederensector. Het gaat hierbij om wegvervoer, zee- en luchtvracht.

Wilt u een afspraak maken met onze schade experts? Bel ons snel!

Wilt u Q&S inschakelen als echte experts in de schade? Neem dan vandaag nog contact met ons op! U kunt ons altijd bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via 030 – 21 42 090 en via info@qands.eu. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Als servicegericht bureau hecht Q&S een grote waarde aan klanttevredenheid. Onze schade experts staan dan ook direct voor u klaar om u een uitstekende service te verlenen.