Schade inspecteur

Op zoek naar een schade inspecteur?

Op zoek naar een professionele schade inspecteur? Maak dan snel eens een afspraak met Q&S Experts BV. Als expertisebureau binnen de verzekeringsmarkt richten wij ons op verschillende branches. Wij zijn een ervaren schade expert en inspecteur en verlenen u dan ook een optimale service. Dankzij onze lange ervaring en brede kennis bieden wij u een adequate schadebehandeling en een heldere rapportage.

Schade inspecteur

Schade inspecteur logestiek

Verschillende inspecties en diensten

Als schade expert en inspecteur richten wij ons voornamelijk op het uitvoeren van inspecties op de volgende gebieden:

  • De bouw
  • De elektrotechniek
  • De werktuigbouw
  • Het milieu
  • Aansprakelijkheid
  • Transport en logistiek
  • Film en video

Verder voeren wij ook bouwkundige vooropnamen en risico-inspecties uit. Aangezien wij onze klanten een breed aanbod willen bieden, leveren wij diverse diensten. Als u ons inhuurt voor een inspectie dan voeren wij deze niet alleen uit, maar bieden wij u ook een advies om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Een betaalbare schadebehandeling

Als echte expert werken wij met zeer ervaren professionals. Zij beschikken allemaal over de juiste kennis en ervaring. Zo hebben ze veel ervaring op het gebied van elektrotechnische schades, aansprakelijkheidsschades en werktuigbouwkundige schades in het binnen- en buitenland. Vanwege hun brede kennis en ervaring kunnen wij u dan ook uitstekend van dienst zijn. Wij bieden al onze klanten een snelle schadebehandeling. Deze bevat een heldere rapportage in een door hen gewenste taal. Wij bieden onze diensten altijd tegen een lage, betaalbare prijs aan.

Onderzoeken en aansprakelijkheidsschades

Als inspecteur op het gebied van schade zijn wij onder meer gespecialiseerd in aansprakelijkheidsschades. Wij voeren onder meer oorzakelijke onderzoeken en toedrachtonderzoeken uit. Verder weten wij ook veel over contractuele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheden. De onderzoeken verrichten wij vooral in het kader van AVB-, AVP-, BAV-, BAM, werkmateriaal- en productaansprakelijkheidsverzekeringen. Hierbij houden wij altijd rekening met de specifieke polistechnische aspecten.

Wilt u ons inzetten als schade inspecteur? Maak nu een afspraak!

Wilt u ons inzetten als schade expert of inspecteur? Maak vandaag dan nog een afspraak met ons kantoor in Amsterdam of Utrecht. U kunt ons bereiken door te bellen naar via +31 20 68 62 701 en 030 21 42 090 of stuur een mail naar info@qands.eu. Ook zijn wij bereikbaar via het contactformulier op de website. Als professioneel expertisebureau hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid en klantvriendelijkheid. Wanneer u ons inzet dan staan wij, als servicegericht schade inspecteur, dan ook direct voor u klaar.