Schade taxatie

Professionele schade taxatie

Op zoek naar een professioneel bureau dat een schade taxatie uit kan voeren? Dan bent u hiervoor helemaal op de juiste plek bij Q&S Experts BV. Als expertisebureau binnen de verzekeringsmarkt richten wij ons op diverse branches. Wij zijn een ervaren schade-expert. Als u ons inzet voor een schade beoordeling en taxatie bieden wij u een maximale kwaliteit en een optimale service.

Een echt expertisebureau

Als expertisebureau dat zich richt op de taxatie en beoordeling van schade zijn wij zeer flexibel. Vanwege onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunt u altijd rekenen op een snelle schadebehandeling en een heldere rapportage. Wij leveren rapportages in elke gewenste taal. Als expert op het gebied van diverse schadebehandelingen voeren wij diverse inspecties en expertises uit op onder meer de volgende gebieden:

  • Werktuigbouw
  • Bouw
  • Elektrotechniek
  • Aansprakelijkheid
  • Milieu
  • Film/video
  • Transport/logistiek

Schade taxatie logestiek

Schade taxatie

Schade taxatie 2

Verder verzorgen wij ook, als veelzijdig en flexibel bureau, bouwkundige risico-inspecties en vooropnamen. Wij bieden dus diverse diensten aan tegen concurrerende, betaalbare tarieven. Ook zijn wij een echte expert op het gebied van transportschades. Onze professionals houden zich bezig met het vaststellen van risicobeoordelingen en schades in de transport- en goederensector. Hierbij gaat het om lucht- en zeevracht en wegvervoer.

U krijgt een snelle schadebehandeling

Wanneer u ons inschakelt voor een schade beoordeling en taxatie dan wordt u geholpen door een echte professional. Deze beschikt over de juiste kennis en ervaring. Al onze experts hebben namelijk een ruime ervaring op het gebied van aansprakelijkheidsschades, werktuigbouwkundige schades en elektrotechnische schades in het binnen- en buitenland. Een van onze professionals biedt u dan ook een snelle schadebehandeling aan inclusief een duidelijke rapportage.

Aansprakelijkheidsschades

Q&S Experts BV is onder meer gespecialiseerd in aansprakelijkheidsschades. We voeren onder andere toedrachtonderzoeken en oorzakelijke onderzoeken uit. Daarnaast weten wij alles over contractuele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheden.

Q&S inzetten voor een schade taxatie? Bel ons vandaag nog!

Wilt u Q&S inzetten voor een schade beoordeling en taxatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via 030 21 42 090 (Utrecht) en +31 20 68 62 701 (Amsterdam) of info@qands.eu. Aangezien wij een grote waarde hechten een klanttevredenheid zorgen wij ervoor dat wij een schadebehandeling naar uw wensen uitvoeren. U kunt dan ook rekenen op een optimale schade taxatie.