Schadeexpert

Vind snel een professioneel schadeexpert

Voor een professioneel schadeexpert kunt u uitstekend terecht bij Q&S Experts BV. Wij zijn een expertisebureau binnen de verzekeringsmarkt dat zich richt op diverse branches. Als ervaren schadeexpert verlenen wij een maximale kwaliteit en service. Daarnaast zijn wij zeer flexibel. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunt u rekenen op een adequate schadebehandeling en een duidelijke rapportage.

Expertises en inspecties

Wij zijn een schadeexpert die zich richt op het uitvoeren van expertises en inspecties op het gebied van onder meer:

  • Bouw
  • Werktuigbouw
  • Elektrotechniek
  • Milieu
  • Aansprakelijkheid
  • Transport/logistiek
  • Film/video

Naast al deze expertises verzorgen wij ook bouwkundige vooropnamen en risico-inspecties. Aangezien wij diverse diensten leveren, zijn wij dan ook zeer veelzijdig.

Schadeexpert

Schade expert 2

Schadeexpert

Een schadebehandeling tegen een betaalbaar tarief

Q&S Experts BV werkt enkel met ervaren experts die over de juiste kennis beschikken. Dit zijn experts die een ruime ervaring hebben op het gebied van aansprakelijkheidsschades, elektrotechnische schades en werktuigbouwkundige schades in het binnen- en buitenland.

Dankzij ons team van ervaren experts kunnen wij onze klanten dan ook uitstekend van dienst zijn.

Wij bieden hen een snelle schadebehandeling inclusief een heldere rapportage in een door hen gewenste taal. Dit doen wij altijd tegen een betaalbaar tarief.

Dé expert op het gebied van transportschade

Onze experts zijn onder meer gespecialiseerd in aansprakelijkheidsschades. Zo voeren ze onder meer toedrachtonderzoeken en oorzakelijke onderzoeken uit en weten ze alles over contractuele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheden. Verder zijn wij ook dé schadeexpert op het gebied van transportschades. Zo houden wij ons dagelijks bezig met het vaststellen van risicobeoordelingen en schades in de transport- en goederensector. Het gaat hierbij om zee- en luchtvracht en wegvervoer. Wij treden op voor de betrokken partijen aan de ladingzijde en doen dit ook ten behoeve van de partijen die betrokken zijn bij de aansprakelijkheid.

Op zoek naar een schadeexpert? Bel of mail vandaag nog naar Q&S!

Op zoek naar een schadeexpert? Bel of mail ons dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. U kunt ons bereiken door te bellen naar ons kantoor in Utrecht via 030 21 42 090 of bel naar ons kantoor in Amsterdam via +31 20 68 62 701. Verder kunt u ook mailen naar info@qands.eu of neem contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij vinden klantvriendelijkheid en klanttevredenheid erg belangrijk. Als servicegericht schadeexpert staan wij dan ook direct voor u klaar.