Bouwschade expert

Op zoek naar een bouwschade expert?

Als u op zoek bent naar een professionele bouwschade expert dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Q&S Experts BV. Wij zijn een expert op het gebied van transportschade en bouwschade. Bij ons bent u dan ook op de juiste plek voor een optimale schadebehandeling.

Maximale kwaliteit en een optimale service

Als gerenommeerd expertisebureau bieden wij u een maximale kwaliteit en een optimale service. Wij zijn zeer flexibel en veelzijdig en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn.

Als bouwschade en transport expert zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van schade op tal van gebieden. Wij richten ons onder meer op het uitvoeren van expertises en inspecties op:

  • Transport
  • Elektrotechniek
  • Film/video
  • Bouw
  • Aansprakelijkheid
  • Werktuigbouw
  • Transport/logistiek

Verder verzorgen wij ook vooropnamen en risico-inspecties. Wij zijn dan ook zeer veelzijdig en dé schade-expert van Nederland.

Bouwschade expert bouwtekening

Bouwschade expert

Een team met echte schade-experts

Wij werken met een team van echte schade-experts. Zij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische schades, aansprakelijkheidsschades en werktuigbouwkundige schades in het binnen- en buitenland. Voorbeelden hiervan zijn schades onder CAR-, montage- en machinebreuk. Onze professionals voeren elke dag technische toedrachtonderzoeken uit en zijn hier dan ook helemaal in gespecialiseerd. Hierdoor is Q&S dan ook een gerenommeerd bouwschade en transport expert.

Wij bieden u een snelle schadebehandeling

Onze experts beschikken allemaal over een brede en uitgebreide kennis. Ze gaan altijd zeer gemotiveerd te werken en dankzij hun kennis kunnen zij u dan ook goed van dienst zijn. Als u ons inzet voor een schadebehandeling zorgen wij ervoor dat wij deze geheel naar uw wens uitvoeren. Bij ons kunt u rekenen op een snelle schadebehandeling en een duidelijke rapportage. Dit kan in elke gewenste taal.

Wilt u Q&S inzetten als bouwschade expert? Bel of mail ons vandaag nog!

Zoekt u een expert die is gespecialiseerd in bouwschade? Neem vandaag dan nog contact op met Q&S. U kunt on altijd even bellen of mailen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Onze kantoren zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. U kunt ons bereiken via 030 21 42 090 (Utrecht) en +31 20 68 62 701 (Amsterdam) of mail naar info@qands.eu of benader ons via het contactformulier op de website. Als u ons inzet als bouwschade expert dan bieden wij u altijd een deskundige en betaalbare schadebehandeling.