Bouwkundig schade expert

Vind snel een bouwkundig schade expert

Q&S Experts BV is een professioneel bouwkundig schade expert. Wanneer u dus op zoek bent naar een bouwkundig bureau dat een expert is in schade en aansprakelijkheid dan bent u bij ons dus op de juiste plek. Wij zijn een bouwkundig expert op het gebied van schade en aansprakelijkheid. Bij ons kunt u dan ook uitstekend terecht voor een adequate schadebehandeling.

Bouwkundig schade expert

Kwaliteit, service en flexibel

Wij werken met ervaren experts die een maximale kwaliteit en service verlenen. Daarnaast zijn wij ook zeer flexibel.

Als expert in het oplossen van schade op bouwkundig gebied richten wij ons op het uitvoeren van expertises en inspecties op diverse gebieden, zoals:

  • Bouw
  • Werktuigbouw
  • Film/video
  • Aansprakelijkheid
  • Elektrotechniek
  • Transport/logistiek

Naast het uitvoeren van inspecties en expertises verzorgen wij ook bouwkundige risico-inspecties en vooropnamen. Wij zijn dan ook dé expert op het gebied van schade.

Uitgebreide kennis en een gemotiveerde werkhouding

De experts in ons team beschikken over een uitgebreide kennis. Dankzij hun gemotiveerde werkhouding en hun kennis zijn wij er dan ook van overtuigd dat wij klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Wanneer u ons inschakelt voor een schadebehandeling zullen wij er alles aan doen om u tevreden te stellen. U kunt dan ook rekenen op een snelle schadebehandeling en een duidelijke rapportage. Indien u het wenst leveren wij deze rapportage niet alleen in het Nederlands, maar ook in een andere taal.

Een deskundige en snelle schadebehandeling

Onze schade-experts hebben een ruime ervaring op het gebied van aansprakelijkheidsschades, elektrotechnische en werktuigbouwkundige schades in het binnen- en buitenland. U kunt hierbij onder meer denken aan schades onder montage-, CAR- en machinebreuk. Ons team voert dagelijks technische toedrachtonderzoeken uit en is hier dan ook helemaal in gespecialiseerd. Wij kunnen iedere schadeclaim direct en deskundig behandelen.

Op zoek naar een bouwkundig expert in de schade? Bel ons nu!

Heeft u schade en wilt u ons inschakelen als bouwkundig expert? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of mailen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij beschikken over twee locaties in Nederland. Onze kantoren zijn in Utrecht en Rotterdam gevestigd en deze kunt u bereiken via 030 – 21 42 090 (Utrecht) en +31 20 68 62 701 (Rotterdam) of mail naar info@qands.eu. Of maak aan afspraak met ons via het contactformulier op de website. Wanneer u ons inhuurt als bouwkundig schade expert dan bieden wij u een betaalbare schadebehandeling.