Aansprakelijkheid bouw

Meer weten over aansprakelijkheid bouw?

Q&S is gespecialiseerd in aansprakelijkheid in bouw. Wij zijn een ervaren internationaal expertisebureau binnen de verzekeringsmarkt dat zich onder meer richt op de bouw. Wij verlenen onze klanten altijd maximale kwaliteit en service. Onze experts beschikken over een jarenlange ervaring en een zeer brede kennis. Als u ons inzet voor een schadebehandeling kunt u dan ook rekenen op een optimale service tegen een betaalbare prijs.

Een veelzijdig schade-expert

Wij zijn een veelzijdig schade-expert dat onder meer is gespecialiseerd in aansprakelijkheid in het transport en de bouw. Ons team bestaat uit echte experts met een ruime ervaring op het gebied van aansprakelijkheidsschades. Ze voeren regelmatig toedrachtonderzoeken en oorzakelijke onderzoeken uit en houden zicht bezig met contractuele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheden. Wanneer u ons inschakelt voor een schadebehandeling belichten zij ook nog eens de juridische aspecten, de onrechtmatige daad, causaliteit, (toerekenbare) tekortkoming en dergelijke.

Aansprakelijkheid bouw

Echte experts met een brede kennis

We zijn dus gespecialiseerd in alles op het gebied van aansprakelijkheid in de wegenbouw, het transport en de bouw. Ze voeren hier diverse onderzoeken voor uit. Deze onderzoeken verrichten zij vooral in het kader van AVB-, AAVP, BAAV-, BAM, werkmaterieel en productaansprakelijkheidsverzekeringen. Tijdens hun onderzoeken houden zijn altijd rekeningen met de specifieke polistechnische aspecten. Een adviseur van Q&S kan een schadebehandeling optimaal uitvoeren, omdat deze over voldoende technische ervaring en kennis beschikt op het gebied van bouw-, weg- en waterbouw, werktuigbouw en elektrotechniek. Verder beschikken wij over een breed netwerk van echte deskundige voor specifieke kennis. Onze Q&S experts zijn niet alleen gespecialiseerd in aansprakelijkheid op het gebied van bouw, maar ook op deze gebieden:

  • Werktuigbouw
  • Machinebouw
  • Milieu
  • Kunstgras
  • Producten
  • Chemische industrie

Aansprakelijkheid

Zoekt u een bureau dat meer weet over aansprakelijkheid bouw? Bel ons!

Zoekt u een bureau dat is gespecialiseerd in aansprakelijkheid in de bouw? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. U kunt ons bereiken door te bellen of te mailen naar 30 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of via info@qands.eu. Wij voorzien u graag van een optimaal advies. Verder zijn wij ook bereikbaar via het contactformulier op de website. Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit en service. Iets dat ook terugkomt in onze letters, welke staan voor quality and service. Wij kunnen u alles vertellen over aansprakelijkheid in bouw en bieden u een snelle schadebehandeling.