Contra expertise

Op zoek naar bureau dat zich richt op contra expertise?

Bent u op zoek naar een bureau dat een contra expertise uitvoert? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Q&S Experts BV. Als bureau binnen de verzekeringsmarkt richten wij ons op contra en schade expertise. Wij zijn dé schade-expert van Nederland en staan bekend om het verlenen van een maximale service en kwaliteit.

Contra expertise inschakelen

Jarenlange ervaring

Q&S richt zich op contra en schade expertise. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van schadevergoedingen, aansprakelijkheid en claims. U kunt dan ook rekenen op een adequate schadebehandeling. Onze ervaren schade-experts gaan altijd gemotiveerd te werk in het behandelen van een schadeclaim en verlenen u dan ook een maximale service en kwaliteit. Onze contra en schade expertise richt zich op diverse branches, zoals:

  • De weg- en waterbouw
  • De bouw
  • De werktuigbouw
  • Het milieu
  • Het transport
  • Film

Wij zijn dus een zeer veelzijdige en flexibele schade-expert die zich richt op het uitvoeren van verschillende expertises en inspecties. Verder bieden wij u ook de mogelijkheid om bouwkundige voorinspecties en risico-inspecties uit te voeren.

Een goede kwaliteit en service voor de klant

Dat wij een grote waarde hechten aan het leveren van kwaliteit en service komt ook in onze naam terug. Q&S staat namelijk voor quality and service. Hiermee geven wij dan ook aan dat wij het belangrijk vinden om onze klanten een topkwaliteit en een goede service te bieden.

Snel uw schadeclaim behandelen

Wij werken met echte experts die zich richten op aansprakelijkheidsschades. Zij voeren elke dag technische toedrachtonderzoeken uit en zijn hier dan ook in gespecialiseerd. Met deze onderzoeken belichten zij ook de causaliteit, de juridische aspecten, de onrechtmatige daad, (toerekenbare) tekortkoming en nog veel meer. De experts waar wij mee werken zijn dan ook echte professionals die goed naar de klant luisteren. Door hun verhaal aan te horen, kunnen zij hen de gewenste service bieden en een schadeclaim snel behandelen.

Q&S inzetten voor contra expertise? Neem snel contact met ons op!

Wilt u Q&S inschakelen voor een contra of schade expertise? Neemt u dan snel contact met on op. Wij zijn bereikbaar via 030 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of mail naar info@qands.eu. Verder kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Q&S is zeer flexibel. Zo leveren wij duidelijke rapportages in elke gewenste taal. Aangezien wij een grote waarde hechten aan klanttevredenheid voeren wij een contra expertise altijd uit tegen een betaalbaar tarief.