Aansprakelijkheid in de bouw

Experts op het gebied van aansprakelijkheid in de bouw

Q&S Experts BV is een professionele schade-expert welke onder meer gespecialiseerd is in aansprakelijkheid in de bouw. Als expertisebureau binnen de verzekeringsmarkt richten wij ons onder meer op de bouw. Wij verlenen hierbij een maximale kwaliteit en service en zijn zeer flexibel. Onze experts beschikken allemaal over een jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis. U kunt dan ook rekenen op een optimale service tegen een betaalbare prijs.

Aansprakelijkheid in de bouw

Veelzijdig schade-expert

Als veelzijdig schade-expert zijn wij gespecialiseerd in verschillende branches en diensten, zoals aansprakelijkheid en schade in de werktuigbouw en bouw. Wij werken met experts die over een ruime ervaring beschikken op het gebied van aansprakelijkheidsschades.

Het uitvoeren van toedrachtonderzoeken, oorzakelijk onderzoek, contractuele aansprakelijkheid en verantwoordelijkheden behoort tot hun dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast belichten zij ook uitvoerig de juridische aspecten, onrechtmatige daad, causaliteit, (toerekenbare) tekortkoming en dergelijke.

Veel technische kennis en ervaring op het gebied van bouw

Onze experts voeren onderzoeken op het gebied van aansprakelijkheid. Deze onderzoeken worden vooral verricht in het kader van AVB-, AVP-, BAV- BAM, werkmaterieel en productaansprakelijkheidsverzekeringen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de specifieke polistechnische aspecten. Gelukkig beschikken onze experts over voldoende technische ervaring op het gebied van bouw, weg- en waterbouw, elektrotechniek en werktuigbouw om elke schadebehandeling optimaal uit te voeren. Daarnaast schakelen zij geregeld deskundigen in voor specifieke (technische) kennis. Onze Q&S experts zijn niet alleen gespecialiseerd in aansprakelijkheid en schade in de bouw of werktuigbouw, maar ook in aansprakelijkheid op het gebied van:

  • Milieu
  • Machinebouw
  • Producten
  • Kunstgras
  • Chemische industrie

Ga naar Q&S voor aansprakelijkheid en schade in de bouw. Bel ons nu!

Op zoek naar een bureau dat is gespecialiseerd in aansprakelijkheid en schade in de bouw? Bel of mail dan snel naar Q&S Experts BV. Maak vandaag een afspraak met ons en laat u voorzien van een advies op maat. U kunt bellen naar een van onze kantoren in Utrecht of Amsterdam. Wij zijn bereikbaar via 30 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of mail naar info@qands.eu. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via het contactformulier op de website.

Wij hechten een grote waarde aan het leveren van kwaliteit en service. Onze experts weten alles over aansprakelijkheid in de bouw en bieden u dan ook een topservice aan tegen een betaalbare prijs.