Bouwkundige expertise

Bouwkundige expertise uit laten voeren?

Zoekt u een expert op het gebied van bouwkundige expertise? Ga dan naar Q&S Experts BV. Voor een optimale schadebehandeling bent u bij ons namelijk aan het juiste adres. Als bureau binnen de verzekeringsmarkt voeren wij diverse expertises uit. Wij zijn een schade-expert met een ruime ervaring en bieden u dan ook een maximale service en een uitstekende kwaliteit.

Een gespecialiseerd schade-expert

Als gespecialiseerd schade-expert richten wij ons op bouwkundige en werktuigbouwkundige expertise. De experts waarmee wij werken, hebben een ruime ervaring op het gebied van bouwkundige claims op CAR- en aanverwante polissen. Daarnaast behandelen wij ook aansprakelijkheidsclaims die vallen onder de Wettelijke Aansprakelijkheid van een CAR-polis. Onze experts behandelen elke schadeclaim met voldoende zorg en deskundigheid. Zij beschikken over voldoende werkervaring en hebben de juiste opleidingen gevolgd. Ze hebben ervaring op tal van gebieden, zoals:

  • Damwandconstructies
  • Utiliteitsbouw
  • Funderingstechniek
  • Woningbouw
  • Elektrotechniek
  • Werktuigbouw
  • (riool)waterzuiveringsinstallaties
  • Industrie
  • Kabel- en leidingschades

Op het gebied van bouwkundige, transport en werktuigbouwkundige expertise hebben wij een ruime ervaring. Wij beschikken over een uitgebreide kennis en u kunt dan ook rekenen op een snelle en optimale schadebehandeling. Als u ons inzet voor het behandelen van een schadeclaim dan gaan wij hier direct mee aan de slag.

Bouwkundige expertise

Wij luisteren goed naar uw wensen en bieden u dan ook een optimale schadebehandeling van een hoge kwaliteit. Daarnaast leveren wij u een zeer flexibele service. Zo brengen wij heldere rapportages uit tegen zeer betaalbare tarieven. Dit doen wij in de taal die u wenst.

Voorkom incidenten in de toekomst

Als u ons inschakelt voor het uitvoeren van een bouwkundige of werktuigbouwkundige expertise dan bespreekt een van onze experts ook de te nemen maatregelen die u voortaan kunt nemen om vergelijkbare incidenten in de toekomst te voorkomen. Wij voeren niet alleen expertises uit, maar verzorgen ook risico-inspecties en bouwkundige vooropnamen.

Q&S inzetten voor een bouwkundige expertise? Maak een afspraak!

Op zoek naar een bureau dat een bouwkundige of werktuigbouwkundige expertise uitvoert? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons bureau. Wij voorzien u al snel van een deskundig advies op maat.

Bouwkundige expertise voorkomt problemen

U kunt ons bereiken door te bellen naar 030 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of stuur een mail naar info@qands.eu. Of benader ons via het contactformulier op onze website.

Als professioneel schade-expert hechten wij een grote waarde aan klanttevredenheid. Wij vinden het dan ook belangrijk om u een goede service te bieden en een topkwaliteit te leveren. Wanneer u ons inzet voor het uitvoeren van een bouwkundige expertise dan zorgen wij dan ook voor een snelle behandeling.