Expertise bouwschade

Vind een expert met als expertise bouwschade

Op zoek naar een schade-expert met de expertise bouwschade? Ga dan naar Q&S Experts BV. Bij ons bent u namelijk op de juiste plek voor een optimale schadebehandeling. Wij zijn een bureau binnen de verzekeringsmarkt dat zijn expertise richt op bouwschade. Als schade-expert met een ruime ervaring bieden wij u een maximale service en een goede kwaliteit.

Duidelijke rapportages en betaalbare tarieven

Wij hebben onze expertise gericht op het vergoeden van bouwschade. Vanwege onze jarenlange ervaring beschikken over een uitgebreide kennis en kunt u rekenen op een snelle en optimale schadebehandeling. Wanneer u ons inschakelt voor het behandelen van een schadeclaim dan gaat een van onze experts hier gemotiveerd mee aan de slag. Deze zal goed naar uw verhaal luisteren en u een optimale service bieden. Wij zijn zeer flexibel met de aangeboden service. Zo verlenen wij onze klanten duidelijke rapportages tegen betaalbare tarieven. Dit doen wij ook nog eens in elke gewenste taal.

Expertise bouwschade

Echte experts die van alle markten thuis zijn

Wij richten onze expertise onder meer op bouwschade. Onze experts hebben een ruime ervaring op het gebied van bouwkundige claims op CAR- en aanverwante polissen. Verder behandelen zij ook aansprakelijkheidsclaims die onder de sectie Wettelijke Aansprakelijkheid van een CAR-polis vallen. Zij behandelen elke claim met de juiste zorg en deskundigheid. Dankzij de juiste opleiding en voldoende werkervaring beschikken onze experts over de juiste kennis en praktijkervaring op tal van gebieden, zoals:

  • Funderingstechniek
  • Woningbouw
  • Grondmechanica
  • Damwandconstructies
  • Utiliteitsbouw
  • Elektrotechniek
  • (riool)waterzuiveringsinstallaties
  • Werktuigbouw
  • Industrie
  • Kabel- en leidingschades

Bouwschade Expertise

Wanneer u ons inzet voor het behandelen van een schadeclaim dan bespreken onze experts ook de eventueel te nemen maatregelen die u kunt nemen om soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. Wij zijn zeer veelzijdig en richten ons op het uitvoeren van diverse inspecties en expertises. Ook verzorgen wij bouwkundige vooropnamen en risico-inspecties. Als gerenommeerd schade-expert hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om een goede kwaliteit en service te leveren.

Zoekt u een bureau met de expertise bouwschade? Bel naar Q&S!

Zoekt u een bureau dat bouwschade als expertise heeft? Ga dan snel naar Q&S. Maak vandaag nog een afspraak met ons en wij voorzien u van een deskundig advies. Wij zij bereikbaar via 030 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of mail naar info@qands.eu. Verder kunt u ons ook benaderen via het contactformulier op de website. Q&S vindt kwaliteit en service erg belangrijk. Dit komt ook terug in onze naam. De letters Q en S staan namelijk voor quality en service. Met onze expertise bouwschade bieden wij u dan ook een complete, servicegerichte dienst aan.