Expertise bureau

Vind snel een expertise bureau

Q&S Experts BV is een professioneel expertise bureau dat is gespecialiseerd in het uitvoeren van adequate schadebehandelingen. Ons bureau heeft schade als expertise. Wij beschikken over een ruime ervaring en zijn een echte expert in het bieden van een maximale kwaliteit en service.

Expertise bureau met schade als expertise

De expertise van ons bureau is schade. Wij richten ons op snelle schadebehandelingen op het gebied van onder meer:

  • Bouw
  • Werktuigbouw
  • Film/video
  • Milieu
  • Transport/logistiek
  • Elektrotechniek
  • Aansprakelijkheid

Verder verzorgen wij ook risico-inspecties en bouwkundige vooropnamen. Kortom; op het gebied van schade zijn wij dan ook een echte expert!

Expertise bureau

Omvangrijk expertise bureau

Als gerenommeerd schade-expert werken wij met een team van echte experts. Ze hebben allemaal een technische opleiding gevolgd en beschikken over een ruime werkervaring bij aannemers en andere opdrachtgevers. Dankzij deze werkervaring beschikken ze over voldoende theoretische kennis en praktijkervaring. Hierdoor weten ze precies hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Zij beschikken over een ruime ervaring op het gebied van polissen en claims, zoals bouwkundige claims op CAR en vergelijkbare polissen. Verder behandelen wij ook aansprakelijkheidsclaims die onder de sectie Wettelijke Aansprakelijkheid van een CAR-polis vallen. Ook deze claims worden zorgvuldig door onze experts behandeld. Onze experts behandelen niet enkel schadeclaims. Ze kunnen u ook vertellen welke maatregelen u in de het beste kunt nemen om vergelijkbare incidenten in de toekomst te voorkomen.

Op zoek naar een echt expertise bureau? Bel of mail ons direct!

Op zoek naar een bureau met schade als expertise? Neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Onze experts helpen u graag. Wij zijn gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Ons bureau in Utrecht kunt u bereiken via 030 21 42 090. Ons kantoor in Amsterdam is bereikbaar via +31 20 68 62 701 of mail naar info@qands.eu. Verder kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Als servicegericht expertise bureau staan wij snel voor u klaar om u een uitstekende service te bieden.