Expertisebureaus

Vindt hier een van de betere expertisebureaus

Q&S is een van de betere expertisebureaus van Nederland. Als u op zoek bent naar een expertisebureau dat alles weet over schade en schadebehandelingen dan kunt u hiervoor uitstekend bij ons terecht. Wij zijn een van de meest ervaren expertisebureaus van Nederland en beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van schadebehandelingen. Wij zijn dan ook dé expert in het bieden van een maximale service en kwaliteit.

Expertisebureaus

Een snelle schadebehandeling

Q&S is een zeer veelzijdig en flexibel expertisebureau. Wij richten ons op snelle en adequate schadebehandelingen op diverse gebieden. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

  • Werktuigbouw
  • Bouw
  • Milieu
  • Film/video
  • Elektrotechniek
  • Transport/logistiek
  • Aansprakelijkheid

Verder is het voor ons ook mogelijk om risico-inspecties en bouwkundige vooropnamen uit te voeren. Wij zijn dan ook echte expert op het gebied van schade en schadebehandelingen.

Wij zijn u optimaal van dienst

Als een van de meest gerenommeerde expertisebureaus van ons land werken wij alleen met echte experts. Zij hebben allemaal een ruime ervaring op het gebied van polissen en claims. U kunt hierbij denken aan bouwkundige claims op CAR en vergelijkbare polissen. Daarnaast behandelen onze experts ook aansprakelijkheidsclaims welke vallen onder de sectie Wettelijke Aansprakelijkheid van een CAR-polis. Alle experts uit ons team beschikken over een technisch diploma en voldoende werkervaring. Wij hebben dan ook veel kennis in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Onze adviseurs denken aan uw toekomst

Aangezien wij een van de meest servicegerichte expertisebureaus willen zijn, vinden wij het belangrijk om u een optimale service te verlenen. Als u ons inzet voor een schadebehandeling dan bespreekt onze adviseur niet alleen de zaak met u, maar ook de eventueel te nemen maatregelen die u in de toekomst kunt nemen om vergelijkbare incidenten te voorkomen.

Afspraak maken met een van de betere expertisebureaus? Bel ons nu!

Wilt u een van de betere expertisebureaus inzetten voor een schadebehandeling? Bel of mail vandaag dan nog met Q&S voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Wij zijn bereikbaar via 030 21 42 090 en +31 20 68 62 701 of mail naar info@qands.eu. Verder kunt u ons ook bereiken via het contactformulier op onze website. Als een van de betere expertisebureaus van Nederland bieden wij u altijd een schadebehandeling tegen een betaalbare prijs.